جمهوری هند:

هند از جمله کشور های جهان است که دارای یکی از تمدن های کهن و فرهنگ غنی است. این کشور بعد از بدست آوردن استقلال در بخش های اقتصادی-اجتماعی شاهد دست آورد ها و پیشرفت های زیادی بوده است. هند که از نگاه مساحت هفتمین کشور بزرگ جهان است با بحر و کوه ها احاطه گردیده است. کوه های همالیا شمال هند، بحر هند از جنوب، خلیج بنگال از شرق و دریای عرب از سوی غرب این کشور را احاطه نموده است.

معلومات جغرافیوی

جزئیات

تشریحات

نفوس

نفوس هند، بنابر گزارش های ماه مارچ سال 2011 به 1،210،193،422 میلیون میرسید که از جمله 623،7 میلیون آن مرد و 586،4 آنرا زنان تشکیل میدهند.

 

اندازه رشد نفوس

میان سال های 2001-2011 اندازه رشد نفوس به 1.64 در صد میرسید.

میزان تولد

میزان تولد در سال 2009 به 18.3 میرسید.

میزان اوسط عمر

بنابر گزارش های سرشماری سال های 2006-2011، میزان اوسط عمر میان مردان 65.8 و زنان 68.1 بوده است.

نسبت جنسیت

بنابر گزارش های سال 2011، 940

ملیت

هندی

مذهب

بنابر گزارش های سرشماری سال 2011، از جمله 1.028 میلیون نفوس هند، 80.5 در صد آنرا هندو ها تشکیل میدهد و باقیمانده 13.4 آن مسلمانان در درجه دوم، عیسوی ها سوم و سیک ها، بودایی ها و غیر به تعقیب آن میباشند.

لسان ها

در کشور هند 22 لسان مختلف وجود دارد که از سوی قانون اساسی هند به رسمیت شناخته شده است. از این جمله، هندی لسان رسمی آن میباشد، اگر چه بنابر قانونی که از سوی پارلمان هند به تصویب رسیده شده است، انگلیسی باید در امور دولتی و رسمی استفاده گردد.

سطح سواد

بنابر سرشماری سال 2011، سطح سواد در کشور هند 74.04 درصد میباشد.

 

دولت:

جزئیات

تشریحات

نام

جمهوری هند: بهارت ګنراجیا

پایتخت

دهلی نو

تقسیمات اداری

۲۸ ایالت و 7 اتحادیه  

استقلال

15 اگست سال 1947

قانون

قانون هند در ماه جنوری سال 1950 تصویب گردید.

سیستم قانونی

قانون هند منبع سیستم قانونی هند است.  

قوه اجراییه

رییس جمهور رهبرکشور است در حالیکه نخست وزیر رییس دولت است و به کمک شورای وزیران امور کشور را به پیش میبرد.

قوه مقننه

قوه مقننه کشور شامل لوک صبا (خانه مردم) و راجیا صبا (شورای ایالت ها) تشکیل گردیده است که منجمله به نام پارلمان یاد میشود.

قوه قضاییه

ستره محکمه، محکمه حاکم سیستم قانونی هند است.

روز های ملی

16 جنوری (روز جمهوریت)

15 اگست (روز استقلال)

2 اکتوبر (روز تولد مهاتما گاندهی)

 

بیرق ملی

بیرق ملی هند از سه رنگ تشکیل گردیده است. رنگ زعفرانی نخست و بعد از آن در بین رنگ سفید و در اخیر رنگ سبز است. این همه رنگ ها به شکل مساویانه و عمودی قرار دارند. در بین این بیرق نشان آبی رنگی هم وجود دارد.

رنگ زعفرانی بیرق نشاندهنده روحیه قوی این کشور میباشد، بخش سفید که در بین است نشاندهنده صلح است و بخش سبز آن دلالت بر خوشبختی و رشد خاک این کشور میکند.

د ملي بیرغ طرح د ۱۹۴۷ کال د جولای په ۲۲ مه نېټه د قضايی شورا له خوا جوړه شوه.

آهنگ ملی

آهنگ "وندی ماترم" به لسان سنسکریت کمپوز گردیده است و منبع دادن قوت به مردمی است که برای به دست آوردن استقلال مبارزه میکردند و برای نخستین بار در نشست 1896 کانگرس به صدا دراورده شد.

سرود ملی:

سرود ملی جمهوری هند در نشست ها و تجلیل های هند به صدا دراورده میشود. گر چه رهنمایی ها در مورد اینکه سرود ملی هند باید کجا و در چگونه نشست ها و تجلیل‌ها به صدا دراورده شود، وجود دارد.

پرنده ملی:

پرنده ملی جمهوری هند طاووس است. طاووس یک پرنده رنگارنگ است که دارای دمی از پرهای رنگارنگ میباشد. جنس مذکر این پرنده نسبت به جنس مونث آن دارای پرهای بیشتر میباشد. جنس مونث آن نسبت به جنس مذکر کوچکتر بوده و دم ندارد.

سبک زندگی، ارزش ها و عقاید

هند کشوریست که در آن گروه های مختلف با باور ها و عقاید مختلف زندگی میکنند. دارای فرهنگ های مختلف بوده و آب و هوای هر منطقه با منطقه دیگر فرق دارد. خوراک، پوشاک و عادات مردم هند بنابر مناطق بود و باش آنها تغیر میکند.

فرهنگ کشور هند، به گونه ساختار جغرافیوی آن وسیع و گوناگون است. مردم به زبان های مختلف صحبت میکنند، لباس های مختلف میپوشند، خوراک های شان فرق دارد و دین ها و مذهب های مختلف را تعقیب میکنند، اما به صورت عموم داری یک مزاج اند. اگر لحظات غم باشند و یا خوشی، مردم در آن از عمق دل اشتراک میورزند و آن خوشی و درد را احساس میکنند. اگر تجلیلی باشد، و یا کدام فستیوالی باشد، مردم هندی آنرا تنها در بین خانه و خانواده تجلیل نمیکنند، بلکه تمام مردم محل و یا منطقه را در آن شامل میسازند.

زیبایی کشور هند در مردم آن است، در حوصله آنها و شیوه احترام ایشان به مردم مختلف، با زبان‌های گوناگون است.

 

سند تولد

شرایط به دست آوردن سند تولد:

  • خانه پری درخواست/فورمه سند تولد.
  • اسناد شفاخانه (سند تولد افغانی که از سوی وزارت امور خارجه کشور تایید گردیده باشد).
  • برای به دست اوردن سند تولد شما نیاز دارد تا پاسپورت و یا تذکره که از سوی وزارت امور خارجه کشور تایید گردیده باشد، ارایه نمایید.
  • اگر پاسپورت و یا تذکره تان قابل اعتبار نیست، باید برای پاسپورت جدید درخواست ارایه نمایید.
  • قیمت سند تولد 50 دالر آمریکایی میباشد.

 

اوقات کاری بخش ویزای قنسولی جمهوری اسلامی افغانستان در دهلی نو

واگذاری اسناد: از 9:30 صبح الی 12:00 ظهر

وصول اسناد: از 4:00 الی 4:30 بعد از ظهر

اسناد لازم برای ویزا:

اسناد ذیل باید برای تمام انواع ویزه ها ارایه گردد:

  1. پاسپورت اصلی (پاسپورت باید حد اقل دارای 6 ماه اعتبار و دو صفحه خالی باشد)
  2. فورمه درخواستی (باید به درستی خانه پری گردیده و توسط درخواست کننده امضا گردیده باشد)
  3. عکس درخواست دهنده (با سایز 35x45 م م – عکس باید دارای پس زمینه سفید باشد و در جریان 6 ماه گذشته گرفته شده باشد. همچنان، عکس باید نشان دهنده تمام چهره، گردن و شانه های درخواست کننده باشد)
  4. فوتوکاپی تمام اسناد حمایه کننده ویزه

نوت: حضور فزیکی درخواست کننده در مصاحبه لازمی میباشد.

 

انواع ویزه ها و اسناد لازم:

ویزای ورودی:

درخواست دهنده باید اسناد ذیل را علاوه بر اسناد ذکر شده فوق به بخش ویزای قنسولی جمهوری اسلامی افغانستان ارایه دارد:

  • شماره نامه از وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی افغانستان
  • دعوت نامه از سوی دفتر یا بنیاد کارفرما
  • اسناد تحصیلی تایید شده که بر اساس آن درخواست دهنده ویزه به افغانستان دعوت گردیده است
  • در صورتی که اسناد تحصیلی از پوهنتون های هندی باشد، باید از سوی وزارت امور خارجه هند تایید گردیده باشد (درخواست دهنده های دیگر از کشور های غیره باید اسناد تحصیلی خویش را در سفارت های مربوطه خویش در دهلی نو تایید نمایند)
  • در صورت کار تخنیکی-اگر درخواست دهنده دارای اسناد تحصیلی نیست، باید تمام گواهی نامه ها و اسناد مربوط به تجربه کاری خویش را در وزارت امور خارجه کشور هند تایید نماید.

ویزا ورودی برای مدت سه ماه برای مدت اقامه یک ماه و یک بار ورودی صادر میگردد. ویزه ورودی در داخل افغانستان بر اساس اسناد مربوطه برای مدت زمان 1 الی 12 ماه تمدید میگردد. 

اتباع خارجی که به افغانستان از طریق ویزه ورودی سفر میکنند، تنها میتوانند بعد از به دست آوردن اجازه نامه کار ایفای وظیفه نمایند.

ویزای سیاحت:

ویزای سیاحت به اتباع خارجی که هدف شان از سیر، تفریح و بازدید از مناطق سیاحتی و تاریخی افغانستان باشد، صادر میگردد.

ویزای سیاحت با اعتبار 3 ماه، یک ماه اقامت و یک بار ورودی صادر میگردد.

ویزای سیاحت در داخل افغانستان از سوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی افغانستان با پیشنهاد درخواست دهند و معرفی وی از سوی وزارت اطلاعات و فرهنگ جمهوری اسلامی افغانستان تنها برای یک ماه تمدید گردیده میتواند.

 

ویزای تجارت:

ویزای تجارت برای اتباع خارجی صادر میگردد که میخواهند به هدف سرمایه گذاری، بازاریابی، خرید و فروش، تادیه قرض، داد و گرفت تجاری، نظارت از کمپنی ها، فابریکه ها و املاک تجاری، شرکت در نمایشگاه ها و موارد مشابه به آن به افغانستان سفر نمایند.  

ویزای تجاری برای مدت زمان سه ماه، با اقامه یک ما و ورودی متعدد صادر میگردد.

اگر اتباع خارجی به افغانستان با ویزای تجاری سفر مینمایند، و برای تمدید آن درخواست میدهد، باید از سوی مسولین مربوطه وزارت داخله جمهوری اسلامی افغانستان معرفی گردند که در نتیجه میتوان ویزه خویش را برای مدت زمان سه سال تمدید نمایند.

درخواست دهنده گان ویزه تجاری که نمی توانند از طریق ماموریت های خارجی جمهوری اسلامی افغانستان درخواست ویزه بدهند میتوانند از روش ویزه-هنگام ورود سود ببرند.

اسناد ذیل برای درخواست دهی ویزه تجاری نیاز است:

  • نامه پیشنهادی از سوی اطاق های تجارت و صنایع و یا وزارت تجارت و صنایع جمهوری هند/یا/ارتقا صادرات شورای هند/یا/ شماره مرجع از وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی افغانستان
  • شهادت نامه کمپنی که باید از سوی اطاق های تجارت و صنایع جمهوری هند تایید گردیده باشد
  • آدرس مکمل کمپنی
  • اسناد مالیه بر درآمد سه سال گذشته
  • صورت حساب بانکی کمپنی سه ماه گذشته که از سوی بانک تایید گردیده باشد
  • شهادت نامه های واردات و صادرات کمپنی
  • نامه از سوی کمپنی که تجار را به سفارت برای اخذ ویزه معرفی کرده باشد
  • دعوت نامه از سوی یک کمپنی افغانی با کاپی جواز کمپنی از نماینده گی حمایه سرمایه گذاری افغانستان (AISA)
  • برای اتباع هندی ویزا رایگان میباشد.

اسنادی که برای ویزه-هنگام ورود نیاز است:

  • کاپی اسناد تایید شده از سوی محکمه با مدت اعتبار حد اقل 6 ماه
  • کاپی صورت حساب بانکی تایید شده از سوی محکمه که نشان دهنده وجوه حد اقل 100 دالر آمریکایی باشد
  • خانه پری مکمل فورمه ویزای تجاری
  • سند قابل اعبتار از سوی کمپنی با آدرس مکمل کمپنی
  • کاپی اصلی نامه تجارتی

 

ساختار هزینه ویزا برای اتباع غیر هندی:

 

ویزای تجاری

40 دالر آمریکایی با ورودی متعدد برای مدت زمان سه ماه

80 دالر آمریکایی با ورودی متعدد برای مدت زمان شش ماه

160 دالر آمریکایی با ورودی متعدد برای مدت زمان یک سال

250 دالر آمریکایی برای ورودی متعدد برای مدت زمان دو سال

300 دالر آمریکایی برای ورودی متعدد برای مدت زمان سه سال

نوت: برای تمدید ویزه برای مدت زمان یک سال، 15 دالر برای مدت زمان هر ماه که ویزا تمدید میگردد، هزینه برمیدارد.

 

قابل توجه:

فورمه های که به صورت مکمل خانه پری نگردیده اند/و یا اگر اسناد به صورت مکمل ارایه نگردیده اند باعث تاخیر صدور ویزا و یا رد درخواست ویزا میگردد.

درخواست دهنده گان ویزا، باید قبل از خریداری تکت های سفر نخست از تاییدی ویزا اطمینان حاصل کنند.

  نماینده سفر و مشاور ویزا:

سفارت جمهوری اسلامی افغانستان در دهلی نو نماینده سفر و یا مشاور ویزای برای پروسس کردن ویزا برای افغانستان نه گماشته است. لطفا در تله چنین اشخاص نیافتید. نماینده های سفر و یا مشاورین ویزا شاید برای شما اطمینان دهند که آنها میتواند اسناد شما را برای به دست آوردن ویزا به افغانستان پروسس کرده میتوانند و یا شاید آنها برای به دست آوردن ویزا برای شما از شما تقاضای پول نمایند  و بگویند که با کارمندان بخش قنسولی سفارت معرفت دارند، با خبر باشید که این همه غلط است و هیچ کس نمی تواند ویزه شما را بدون در نظر داشت قانون های وضع شده تضمین نماید. در صورتی که درخواست کننده ای دیده شود که از طریق نماینده سفر درخواست ویزه داده است، درخواست فورا رد خواهد شد. فورمه های ویزه در ویب سایت سفارت بدون کدام هزینه قابل دسترس است.

همچنان، لطفا از پیشنهاد کردن رشوه خود داری کنید و نیز کوشش ننمایید که کارمندان بخش قنسولی را تحت نفوذ خویش و یا مقامات بلند رتبه برای به دست آوردن ویزه درآرید. بخش قنسولی سفارت جمهوری اسلامی افغانستان تنها بر اساس قوانین وضع شده کار میکنند.

 

برای معلومات هرچه بیشتر با شماره 00911126871326 به تماس شوید.

ویزا برای خبرنگاران و ژورنالستان

برای به دست آوردن این ویزه، ژورنالستان/خبرنگاران و اعضای رسانه ها باید اسناد ذیل را به بخش رسانه های سفارت ارایه داشته و با سکرتر رسانه های سفارت ملاقات نمایند:

  • نامه از کارفرما به آدرس بخش رسانه های سفارت. همچنان، نامه باید علاوه بر تاییدی پست کاری ژورنالست، در مورد هدف سفر ژورنالست به افغانستان معلومات ارایه نماید.
  • کاپی پاسپورت (در صورتی که ژورنالست خارجی باشد، باید کاپی ویزه هند و یا کاپی اجازه نامه اقامه خویش را نیز ارایه نماید)
  • کاپی کارد مطبوعاتی ژورنالست که از سوی دولت هند صادر گردیده باشد
  • فورمه خانه پری شده به صورت درست و مکمل (برای دانلود فورمه ویزا اینجا کلیک نمایید)

 

مصارف ویزه

این ویزا برای اتباع هندی رایگان میباشد، اگر چه اتباع کشور های دیگر باید 100 دالر آمریکایی بپردازند. هزینه باید تنها با پول نقد پرداخته شود.

مدت زمان پروسس: ویزه مطبوعاتی معمولا 5 الی 14 روز کاری در بر میگیرد. زمانیکه ویزه تایید گردد، به متقاضی از طریق ایمیل اطلاع داده میشود تا پاسپورت خویش را همراه با مصارف ویزه به بخش قنسولی تسلیم نماید. این پروسه برای 1 الی 2 روز دوام میابد. در صورتی که میخواهید ویزه تان در مدت زمان 24 ساعت صادر گردد، باید هزینه اضافی به مقدار 50 دالر آمریکایی بپردازید.

چی زمانی در روز باید درخواست ویزه داد؟

شما میتوانید درخواست خویش را با اسناد مورد نیاز به بخش رسانه ها در جریان روز های کاری تسلیم دهید تا قرار ملاقات تعین گردد. شما برای تعین قرار ملاقات به ایمیل آدرس This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. و یا شماره تلفون:

  (+91-11-2410 0412) به تماس شوید.

کدام نوع ویزه به ژورنالستان صادر میگردد؟

ویزای دخولی برای مدت زمان اعتبار 3 ماه و مدت زمان اقامه 30 روز صادر میگردد. اگر چه، اگر ژورنالست بخواهد ویزای خویش را تمدید نماید، باید به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی افغانستان در کابل مراجعه نموده و برای تمدید ویزه خویش با دخولی متعدد درخواست بدهد.

دخولی:

افغان های که در افغانستان تولد گردیده اند و پاسپورت غیر افغانی در دست دارند نیاز به درخواست به ویزه ندارند (در صورتی که تولد شان بنابر پاسپورت شان در افغانستان است)، تنها با سند دخولی میتوانند به افغانستان سفر کنند.

برای به دست آوردن سند دخولی به اسناد ذیل نیاز است:

  • فورمه سند دخولی
  • کاپی صفحه نخست پاسپورت (محل تولد باید افغانستان باشد)
  • سند اصلی تولد شخص
  • کاپی پاسپورت والدین (تنها برای اشخاص نابالغ که بیرون از افغانستان متولد گردیده اند).